Консультація

Консультація

Компанія ABDOMED була заснована в 2007 році

Наша компанія представляє високоякісне обладнання та витратні матеріали, яке відповідають всім необхідним сертифікатам якості та відповідності технічним регламентам із Німеччини, США, Кореї, Японії, Тайваню, Індії та Китаю.

Ми працюємо за принципами індивідуальності та професіоналізму, щоб забезпечити комплексне постачання офтальмологічного обладнання та гнучку фінансову політику виконання своїх зобов'язань перед клієнтами.

Ми розуміємо, що задоволення потреб наших клієнтів - це основа успішної роботи. Основним правилом, яким керується наше підприємство, є виконання своїх зобов'язань перед клієнтами, як з боку сервісної підтримки та впровадження гнучкої фінансової політики.

Ми маємо прямі зв'язки з закордонними виробниками медичного обладнання та постійно приймаємо участь у всіх медичних форумах в Україні. Нашi фахівці відвідують міжнародні виставки та конференції за кордоном та виступають експертами у своїй справi. Головне для нас - якість обладнання, що постачається, його надійність і відповідність вимогам часу.

Напишіть нам

Готові розпочати співпрацю

Відправити

Получите консультацию удобным для вас способом

Відповімо за хвилину!

Повідомлення відправлено, менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.